Moottoripaja

14.12.2023

Nuorille suunnattu moottoripajatoiminta on edelleen käynnissä. Moottoripajan tilat ovat nykyään Sastamalan keskustan tuntumassa, ”kätsäkoulun” rakennuksessa. Moottoripajalla käy kerran viikossa noin 10 nuorta korjailemassa mopojaan ja viettämässä aikaa yhdessä. Toisinaan nuorien kanssa käydään myös Monakossa harjoittelemassa auton hallintaa.

Mikäli haluat osallistua moottoripajatoimintaan esimerkiksi vapaaehtoisen vetäjän roolissa, ota yhteyttä Jari Tuomistoon tai seurakunnan Tarmo Marjamäkeen.

15.1.2015

Sastamalan srk:n nuorten Autopaja on mukana valtakunnallisessa MOOTTORIPAJA-hankkeessa, jota rahoittaa RAY seuraavat 3 vuotta. Mekin saimme joulukuussa tänne Sastamalaan 1000:lla eurolla työkaluja ja muuta välineistöä. Nyt ainoa isompi ongelma on työtilamme kapeat ovet (seinien vahvuus 120 cm kiveä).

Meillä on kaksi autoa ajokunnossa Välimäen tilalla, joilla ajoimme syksyn kuivien kelien aikana pellolla ja ajelemme jääradalla, kunhan kevät etenee ja illat valaistuvat.

Moottoripajahankkeesta lisätietoa http://www.moottoripaja.fi/

Tällä hetkellä kunnostamme pajalla Kotajärven Auto- ja Traktorimuseon mopoja kevään vappuparaatia varten.

Tervetuloa vierailemaan pajallamme. Otamme vastaan lahjoituksina erilaisia käyttöömme soveltuvia ajoneuvoja.

Terveisin
Esko Pyymäki 050 541 5273
Tarmo Marjamäki 050 314 9085

12.9.2014

Autopajatoiminta Vihattulassa käynnistetään alkuvuoden tauon jälkeen 17.9. klo 17.00.
Tervetuloa tutustumaan ja suunnitelemaan talvikauden toimintaa.

Lisätiedot:
Esko Pyymäki 050 541 5273
Tarmo Marjamäki 050 314 9085

2011
Sastamalan Autourheilijoiden, seurakunnan ja kaupungin yhteistyössä käynnistämä nuorisotyöhanke harrastusmahdollisuuksien lisäämiseksi nuorille.

Katso juttu Alueviestissä sivulla 11.

Yhteyshenkilö: Esko Pyymäki, puh. 050-5415273

Autopaja toimii tiistaisin klo 17 alkaen Vihattulassa.

Tervetuloa kaikki poikkeamaan ja tutustumaan toimintaan, eikä talkooapukaan olisi haitaksi. Pulaa on työkaluista, tarvikkeista ja ennen kaikkea pienikokoisia autoja otettaisiin kiitollisuudella vastaan. Ovi työtilaan on kapea ja pielet yli metrin vahvuiset.

Ajotapahtumia on pari pidetty ja niissä on ollut innokkaita osallistujia. Niissäkin tarvittaisiin ajon opastajia istumaan viereen ja neuvomaan hommaa. Juuri sain puhelun lahjoittajalta, jolta saadaan rullaava Escortin kori turvakaarilla. Siihen pitäisi löytää jostain tekniikka.

Seuratkaa tapahtumia SAU:n sivujen Nuorten työpaja -sivulta ja seurakunnan nuorisotoiminta- sivuilta.